News

  • Pangembangan industri perhiasan

    Pangembangan industri perhiasan

    Ing kasunyatan, perhiasan domestik ing akèh aspèk pembangunan cukup apik, utamané saiki unsur tradisional ditambahaké. Iku kudu bilih perhiasan dhewe wis liwati liwat jenis transfer kelas saka wiwitan. Ing sasi, video iki asring aristokrat, nanging saiki iku luwih menyang th ...
    Waca liyane

WhatsApp Online Chat !